Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 3 жовтня 2017 р.

Податковою міліцією Донеччини ліквідовано підпільний цех у м. Маріуполь з виготовлення сурогатного алкоголю

Співробітниками слідчого управління фінансових розслідувань, оперативного управління та управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області («Фантом») спільно з працівниками Прокуратури Донецької області в рамках розслідування кримінального провадження, зареєстрованого в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч.2 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), припинено злочинну діяльність з незаконного виробництва фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів на потужностях підпільного цеху. В подальшому виготовлений фальсифікат реалізовувався через торгівельну мережу м. Маріуполь. За результатами проведених на місцях виготовлення, зберігання та реалізації фальсифікату обшуків співробітниками податкової міліції було вилучено лікеро-горілчаних виробів на загальну суму понад 288 тис. грн., з них:
- 1122 літри спирту етилового;
- 65 літрів купажу.
Головним управлінням ДФС у Донецькій області продовжується проведення комплексу широкомасштабних організаційно-практичних заходів в рамках операції «Акциз-2017», направлених на постійний моніторинг ринку товарів даної групи та запобігання розповсюдження фальсифікату.
Слідчі дії тривають. 




Шукати в на сайті