Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 4 жовтня 2017 р.

У Краматорську відбулося засідання громадської ради нового складу

Сьогодні у Краматорську пройшло перше засідання громадської ради при облдержадміністрації з новим складом учасників. На ньому під час голосування було обрано головою Ірину Степанову, а заступниками – Лідію Муглій та Сергія Полякова. Також присутні на кворумі проголосували за створення п’яти постійних комітетів у складі громадської ради при Донецькій облдержадміністрації:
  1. Комітет з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, децентралізації влади та формування територіальних громад, планування, розвитку інфраструктури та інвестиційної політики;
  2. Комітет з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення, учасників АТО та ВПО;
  3. Комітет з питань освіти, науки, фізичної культури та спорту;
  4. Комітет з питань законності та правопорядку, регламенту та організації роботи громадської ради, антикорупційної політики;
  5. Комітет з питань житлово-комунального господарства, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та аграрної політики.

Шукати в на сайті