Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 3 жовтня 2017 р.

У Селидівській лікарні встановили новий комп’ютерний томограф Brivo CT385

В рамках робочого візиту до міста Селидове Павло Жебрівський разом з головою міста Віктором Ремізовим відвідав Селидівську міську лікарню, у якій встановлено новий комп’ютерний томограф Brivo CT385. Цей апарат дозволяє отримати 16 зрізів зображень, і можливість виконувати наступні дослідження: комп’ютерна томографія головного мозку, кісток черепа, орбіт, носоглотки, придаткових пазух, органів грудної порожнини, органів черевної порожнини, хребта, тазостегнових суглобів, кісток таза, томографія кінцівок.
Brivo CT385 відрізняється високим ступенем роздільною здатністю і якістю зображення, можливістю використання передових технологій та швидкістю ефективної автоматизованої обробки отриманого зображення. Використання цього обладнання дозволить на протязі року провести обстеження приблизно 1400 пацієнтів. Павло Жебрівський зазначив, що обладнання яке надається лікувальним установам повинно в першу чергу слугувати людям, які приходять в лікарню за допомогою, а не простоювати без діла.


Шукати в на сайті