Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 8 листопада 2017 р.

Східний Експортний Форум у Краматорську

Сьогодні на Донеччині у Краматорську проходить Східний Експортний Форум. Це вже другий масштабний захід, організований Центром підтримки бізнесу м. Краматорськ, основаним на базі торговельно-промислової палати, за підтримки ЄБРР. Учасників форуму привітали заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз, президент Донецької ТПП Ельвіра Севост′яненко, представник уряду Нігерії Петер Момоду. Зокрема, Ігор Стокоз під час виступу підкреслив, що Східний Експортний Форум допоможе вийти експортерам Донеччини на зовнішні ринки, і це позитивно змінить економіку Донецької області та України в цілому.
Участь у Форумі прийняла і делегація Добропільського району на чолі з головою райдержадміністрації Дмитром Кірносовим.
«Мета форуму – підвищення конкурентоспроможності місцевого малого та середнього бізнесу на зовнішніх ринках, зокрема ринку Європейського Союзу, інформування бізнесу регіону про переваги та можливості Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС, Угоду про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою тощо», – зазначила директор Центру підтримки бізнесу м. Краматорськ Яна Севастьяник.

Під час роботи секцій учасники говорили про стан виконання умови ГЗВТ Україною та ключові фактори змін економіки оновленої Донеччини, участь українських підприємств в державних закупівлях ЄС, а також мали можливість провести індивідуальні переговори з представниками торговельно-промислової палати України за кордоном, міжнародних організацій та проектів.
Голова Добропільської РДА Дмитро Кірносов говорив про необхідність створення сприятливих умов для експортної діяльності підприємців області.


Шукати в на сайті