Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 3 листопада 2017 р.

Надано перший транш фінансової підтримки добропільському «куркулю»

На виконання розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 05.05. 2017 №466 «Про порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на надання фінансової підтримки суб’єктам малого підприємництва на реалізацію проектів», в рамках Програми «Український донецький куркуль» переможцем конкурсного відбору, який проходив 17 серпня 2017 року в м.Краматорську стала Матвієнко Ганна Володимирівна (с.Вірівка). Грант на суму 500 тис. грн. підприємцю надаватиметься на виробництво засобів реабілітації та медичних одноразових бахіл.
Фінансова підтримка підприємцю буде надано на безоплатній та безповоротній основі (50% загальної суми фінансової підтримки – кошти обласного бюджету, 50% - кошти районного бюджету). Проектом передбачається створення 5 робочих місць. Станом на 31.10.2017 перераховано кошти першого траншу фінансової підтримки на суму 142,8 тис. грн. Закуплено деревообробний круглопалочний верстат модель НХ8060W.


Шукати в на сайті