Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 2 листопада 2017 р.

Територіальний центр здійснив відвідування своїх підопічних

На виконання плану роботи територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району (директор Маргарита Болотова) здійснено за графіком контрольне відвідування 12-ти підопічних у селах Криворіжжя, Завидо-Кудашеве. Перевірено якість надання соціальних послуг соціальними робітниками Перекотій М.М., Самофаловою І.М. Від громадян, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома, зауваження та скарги відсутні.
Для соціальних робітників проблеми наших підопічних – їх проблеми, а людина – вища цінність, до якої вони щоденно несуть розраду, тепло, допомагають долати труднощі і додають впевненості у завтрашньому дні.

Шукати в на сайті