Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 7 грудня 2017 р.

Зростають справжні козаки у наших селах

6 грудня 2017 року в Криворізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений виховний патріотичний захід "Свято мужності". Головними  учасниками  свята стали  учні 1-4 класів - маленькі козачата та україночки. 
Директор Криворізької ЗОШ Наталя Брильова привітала всіх хлопчиків та вчителів сильної статті  з Днем Збрoйних Сил України!
Наголосила, що сила та міць української держави - у єдності армії та народу. Тому патріотичне виховання дітей починати потрібно з дитячого садка, початкової школи.
Сьогодні, в непростий для України час, військовослужбовці виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, боронять нашу державу, відстоюють суверенітет і територіальну цілісність України.
Доречними додатком до свята став постер голови Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського "Вітання з Днем Збройних Сил України", переданий райдержадміністрацією до школи.
Цього дня також були проведені тематичні уроки з предмету «Захист Вітчизни» для учнів 10-11 класів, виховні години «Збройні Сили України на сучасному етапі» для учнів 1-11 класів.





Шукати в на сайті