Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 5 грудня 2017 р.

Волонтери – люди доброї волі

5 грудня — Міжнародний день волонтера. Цей день відзначається щорічно з 1985 року за ініціативи Генеральної Асамблеї ООН. Головною метою цього дня є визнання зусиль волонтерів та підвищення обізнаності громадськості про внесок волонтерів у розвиток суспільства.
З нагоди цієї дати в центральній бібліотеці оформлено календарну виставку «Волонтери – люди доброї волі», в сільських бібліотеках – тематичні викладки «5 грудня – Міжнародний день волонтера» та перегляди літератури «Волонтером може стати кожен». Представлені матеріали розповідають про багатовікову історію міжнародного волонтерства, визначних волонтерів світу та сучасний волонтерський рух на Україні. Адже волонтерство – це благодійна діяльність, яка засновується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей.

Шукати в на сайті