Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 6 грудня 2017 р.

Благодійна акція «Віддай серце дітям!» у фотографіях і фактах

Продовжуємо знайомити читачів нашого сайту з історією проведення благодійної акції «Віддай серце дітям».
2013 рік - вже всьоме хол Добропільської райдержадміністрації прикрасила новорічна благодійна ялинка.
Для 59 сільських дітей Святитель Миколай втілив в життя їх найзаповітніші мрії. Саму ялинку привіз до свята Валерій Гайдоба – Шилівський сільський голова, а прикрасами стали яскраві листівки, написані дітьми доброму Святому.
Відкриваючи ялинку, голова районної ради Микола Гапич висловив найтепліші побажання, а також першим зняв із деревця належну йому листівку. Людмила Наровілова не могла обійти прохання 9 – річної дівчинки з с.Новий Донбас, яка мріяла про сукню принцеси. Зазвичай такі наряди донькам купують матусі, але ця дівчинка росте без матері. Не відгукнутися на її прохання було неможливо. 

Юрій Середа  передав своєму малому земляку, учневі Октябрської школи, бажаний подарунок – великий автомобіль.
Депутат районної ради Андрій Батицький не просто виконав прохання, викладене у листівці, а ще й привіз малому пухнасту лісову красуню.
На святі були вручені подяки тим спонсорам, хто постійно відгукується на благодійні акції, зокрема Тимофію Мірошнікову, Володимиру Кучеріненку, Ірині Стрепоченко, Неоніллі Пітик.

Добрий святий розпочав найулюбленішу пору дітлахів, коли кожен отримав те, про що мріяв і на що сподівався цілий рік.
 

Шукати в на сайті