Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 1 грудня 2017 р.

В області відбулися комплексні тактико-спеціальні навчання

З метою визначення стану готовності сил та засобів органів та підрозділів цивільного захисту Донецької області до дій у разі виникнення можливих надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру в осінньо-зимовий період 2017-2018 років 30 листопада у м. Маріуполь відбулися комплексні тактико-спеціальні навчання за участю за голови Донецької ОДА Павла Жебрівського, сил та засобів Головного управління ДСНС області, Національної поліції області, спеціалізованих служб цивільного захисту, швидкої медичної допомоги та представники ДП “Донецький облавтодор”.
За задумом, через рясний снігопадом та шквальний вітром на автотрасі Маріуполь-Волноваха з'явилась загроза виникнення автомобільних заторів. Представники патрульної поліції, які вирушили на місце події для з’ясування обставин, виявили покинутий автомобіль з боєприпасами. До місця події залучаються піротехнічні підрозділи ДСНС. У цей же час інженерна техніка здійснює розчищення автошляхів від снігових наметів. Під час проведення робіт було виявлено цистерну, з якої витікала невідома речовина. Для герметизації автоцистерни були негайно залучені спеціалізовані сили та засоби.
До штабу з ліквідації надзвичайної ситуації прибувають додаткові карети швидкої допомоги, автобуси для перевезення населення та автомобілі КДМ комунальних підприємств м. Маріуполь. Під час розчищення доріг було виявлено вантажний автомобіль, який зійшов зі шляху та знаходився на узбіччі. Негайно було здійснено деблокування застряглого автомобіля.
Завдяки спільним та злагодженим діям Служби порятунку, інших екстрених служб, міської влади та комунальних підприємств траса Маріуполь-Волноваха була розчищена від снігових заметів, усі необхідні рятувальні заходи були ефективно здійснені. До навчань залучалось 64 чоловіки особового складу та 27 одиниць техніки.
Джерело: прес-служба облдержадміністрації 







Шукати в на сайті