Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 7 жовтня 2016 р.

Поїздка за кордон за досвідом - не залишається безслідно

         6 жовтня 2016 року  в залі засідань райдержадмністрації відбулася зустріч по обміну досвідом та інноваціями з депутатами районної ради Володимиром Голованьовим та Вадимом Мартовим, які були учасниками навчального візиту в Бельгію. Володимир Голованьов у своєму виступі подякував донецькій Торгово-Промисловій палаті за надану можливість стати учасником делегації. Він поділився з присутніми керівниками сільськогосподарських підприємств та фермерами своїми враженнями та здобутими знаннями. Над деякими пропозиціями працює і хоче втілити їх в життя.
           Вадим Мартов підкреслив, що це його перша поїздка за кордон. Від побаченого теж в захваті та мріє, щоб і український фермер працював в таких умовах.
      В ході зустрічі керівники сільськогосподарських підприємств ставили питання, які цікавлять всіх агровиробників. Є багато проблем і є надія, що парламентарі приймуть такі Закони, які дадуть змогу конкурувати українським сільгоспвиробникам на світовому ринку.

Шукати в на сайті