Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 30 жовтня 2017 р.

На Донеччині відзначили 73-ї річницю вигнання з України нацистських окупантів

Сьогодні на Донеччині у місті Краматорську відбулись меморіальні заходи з нагоди 73-ї річниці вигнання з України нацистських окупантів – мешканці міста, представники міської та обласники влади, співробітники місцевого військкомату, військовослужбовці 81-ї аеромобільної бригади поклали квіти до пам’ятного знаку та вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих. Очільник області провів паралель між діями нацистів 73 роки тому та діями проросійських терористів сьогодні. «Зараз проросійські терористи називають українську владу фашистами. Фашист – це той, хто готовий знищити свій народ заради забаганок. Українська влада не знищує свій народ. Українська влада готова боротись за кожну людину», – підкреслив очільник області Павло Жебрівський.
Голова облдержадміністрації зазначив, що 73 роки тому те, що було фашизмом і нацизмом, сьогодні – рашизм – і вони ні чим не відрізняються. «Сьогодні вшануючи пам’ять загиблих тоді, ми кажемо сьогоднішньому ворогу з Російської Федерації – ви ні чим не відрізняєтесь від гітлерівців, які катували та вбивали людей», – підкреслив очільник області. Також Павло Жебрівський зазначив, що це святий та пам’ятний день для всіх нас, бо тоді українці здійснили подвиг заради миру, незалежності та свободи України. «Я точно знаю, що цей урок, ця пам’ять для нас всіх є дуже важливо. Ми ніколи не вели себе як фашисти. І тепер ми ніколи не дозволимо рашистам забрати українську землю», – наголосив Павло Жебрівський.

Шукати в на сайті