Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Головний еколог Донеччини завоював бронзу на Чемпіонаті світу з самбо серед майстрів

«Добро має бути з кулаками» - сміється Сергій Натрус. «А якщо серйозно, то це мій перший Чемпіонат такого рівня. Для мене, як для діючого Президента федерації самбо дуже важливо було взяти участь в цьому чемпіонаті. Було важко. Довелося багато працювати над собою. Але воно того варте. Попереду нові горизонти і нові чемпіонати ».
З 20 по 23 жовтня в Греції, у м Салоніки, в спорткомплексі Dak Peraias відбувся Чемпіонат світу з самбо серед майстрів. Чемпіонат світу - це найбільш значимий турнір в житті будь-якого самбіста. Не став винятком і цей чемпіонат - в ньому взяли участь 270 спортсменів з 18 країн світу.

Велика сучасна арена на кілька днів перетворилася на центр ветеранського самбо.
У числі учасників чемпіонату - ті люди, які не уявляють свого життя без самбо. Багато з них в житті великі друзі, а на килимі безкомпромісні суперники. Але тільки протягом поєдинку. Після сутички вони знову тиснуть один одному руки і обіймаються.
Чемпіонат світу проводяться в 7 вікових групах і в 7 вагових категоріях.
В цілому збірна України виграла 29 медалей: 8 золотих, 7 срібних і 14 бронзових медалей і посіла 2 командне місце. Джерело: Федерація самбо Донеччини.
Джерело: Федерація самбо Донеччини.


Шукати в на сайті