Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 11 жовтня 2017 р.

УВАГА ПУТІВКИ!

З 20.10 до 09.11.2017 року планується ХІ тематична зміна «Екопланета» у ДПУ МДЦ «Артек» (під Київом, Пуща-Водиця). Направляються діти віком від 8 до 18 років включно. Сектор у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської райдержадміністрації пропонує 2 безкоштовні путівки.
З 21.10 до 10.11.2017 року планується ХІ тематична зміна «Свобода слова - прояв демократії» у ДП УДЦ «Молода Гвардія» (Одеса).
Направляються діти віком від 8 до 16 років включно.
В наявності - 5 безкоштовних путівок.
Путівки видаються для дітей пільгової категорії, а саме:
- дітям-сиротам, дітям позбавлених батьківського піклування;
- дітям з малозабезпеченої сім’ї;
- діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків;
- діти, один із батьків яких загинув у районі проведення АТО, під час масових акцій громадського протесту.
За додаковою інформацією звертатися до сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської райдержадміністрації за телефонами:
050-874-80-04, 050-58-57-615.

Шукати в на сайті