Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 29 січня 2016 р.

Відбулася нарада з сільськими, селищним головами



27 січня в залі засідання райдержадміністрації відбулася нарада з сільськими, селищними головами. Також були запрошені начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, керівники районних служб, представники ЗМІ.
Одним з перших питань, про яке доповів голова райдержадміністрації, це забезпечення передачі шкільних автобусів на баланс Октябрської сільської ради. Було прийнято рішення що це питання буде розглянуто сесії Октябрської сільської ради. Другим питанням було про надання послуг мобільною психіатричною бригадою КЛПЗ «Обласною психіатричною лікарнею» м.Слов’янська. Доповідала Купцова Валентина Геннадіївна  що надання послуг  Обласною психіатричною лікарнею є безоплатною. Вона звернулася з проханням до сільських, селищного голови провести роботу з населенням у виявленні людей яким потрібна  психічна допомога. Наступним було питання про мобільну видачу гуманітарної допомоги від благодійного фонду Ріната Ахметова «Допоможемо». Начальник управління соціального захисту населення Купцова Валентина Геннадіївна  інформувала про  створення мобільних офісів з видачі гуманітарної допомоги. Тепер люди з віддалених сіл, які не мали можливості отримати допомогу у сільській раді, будуть отримувати її особисто, від мобільного офісу. З питання  про визначення осіб, які тимчасово не здатні самостійно пересуватися, та процедуру видачі довідок МСЕК доповідала начальник відділу ведення Державнго реєстру виборців райдержадміністрації Ягольніцька Олена Дементіївна, яка  особливо  акцентувала увагу  на наданні звіту до відділу ведення Державнго реєстру виборців про осіб, які тимчасово не здатні самостійно пересуватися від  КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». Голова райдержадміністрації Олег Кравчук підвів підсумки наради та надав відповідні доручення.

Шукати в на сайті