Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 19 вересня 2016 р.

Дитячий фестиваль самодіяльної творчості «Добропільські дзвіночки»

Традиційно на Добропільщині в серпні-вересні проходить улюблений багатьма дитячий фестиваль самодіяльної творчості «Добропільські дзвіночки». Чисельні відвідувачі Ганнівського сільського будинку культури не приховували захвату від безпосередніх і натхнених виступів вихованців закладів культури району. А вони не втомлювались демонструвати свої таланти у концертній програмі. Цього року у Фестивалі взяли участь більше двадцяти дітей віком від 5 до 10 років, він проходив уже вшосте. Оригінальний сценарій свята та дійових персонажів представили учасники театрального колективу «Дзеркало» ДК шахти Добропільська – керівник Н.Пустовіт. Фестиваль став справжнім святом дитячої самодіяльної творчості.
Маленькі артисти вразили присутніх музичною обдарованістю, артистизмом, різнобічністю захоплень. Зі сцени звучали пісні різних жанрів, українські народні та естрадні. Та насправді зрозуміло, що лише за великої кропіткої праці їх наставників - діти змогли широко розкрити свої таланти. Адже завдяки їх життєвій мудрості та професійній майстерності малеча змогла показати свої неабиякі здібності.
У членів журі була найважча робота - оцінити усіх конкурсантів та визначити переможців. Після довгих переговорів рішення журі було беззаперечним - визнати переможцями наступних учасників :
Гран – прі : Котова Софія
у віковій категорії 5-7 років:
І місце- Щербак Поліна
ІІ місце- Коган Людмила
ІІІ місце- Островський Артур
у віковій категорії 8-10 років
І місце – Кузнєцова Анастасія
ІІ місце –Філіна Анастасія
ІІІ місце –Гайдоба Ніна
Дитячий фестиваль самодіяльної творчості «Добропільські дзвіночки» - чудова можливість для дітей проявити себе. Таких талановитих та обдарованих дітей із задоволенням цього разу підтримали генеральний директор ПрАТ «Глини Донбасу» Ігор Ткач, голова ГО «Добре Поле» Л.Марченко, народний депутат України Євгеній Гєллєр, які подарували солодощі та яскраві іграшки на згадку про участь у фестивалі. Організатори фестивалю – відділ культури і туризму райдержадміністрації висловлюють щиру подяку благодійникам за підтримку і допомогу у розвитку дитячої творчості. Нехай Ваша щедрість та доброта повернеться до Вас сторицею! Усіх благ, процвітання та побільше тепла на Вашому життєвому шляху!





Шукати в на сайті