Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 29 вересня 2016 р.

День працівників освіти!

   З нагоди професійного свята Дня працівників освіти відбулися урочистості за участю керівництва райдержадміністрації та районної ради.
    Найщирішими вітаннями з нагоди професійного свята – Дня працівника освіти привітали освітян голова РДА Дмитро Кірносов та заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко. Подякою Добропільської райдержадміністрації за плідну та успішну працю та з нагоди Дня працівника освіти була нагороджена начальник відділу освіти Любов Миколаївна Гапич .

Почесною грамотою відділу освіти райдержадміністрації з нагоди 60-річчя та професійного свята нагороджена вчитель англійської мови Святогорівської загальноосвітньої школи Валентина Петрівна Харченко.




Всі педагогічні колективи району та директор центру еколого –натуралістичної творчості Микола Миколайович Іванов отримали грошові подарунки від районної профспілки працівників освіти (Ліснюк О.В.), громадської організації «Добре поле» (Марченко Л.О.) за сприяння ПрАТ «Глини Донбасу» (Ткач І.В.) та море позитивних емоцій від святкових виступів колективів Світлівського та Вірівського будинків культури.



Шукати в на сайті