Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 26 вересня 2016 р.

Кубок пам’яті О.М. Каплунова

    24 вересня 2016 року на стадіоні шахти «Алмазна» відбувся Кубок пам’яті О.М. Каплунова з футболу серед юнаків 2000-2001 р.н. В змаганнях брали участь команди з 11 міст і районів Донецької області: Добропільський р-н (команди смт. Святогорівка та «Возрождение» с. Ганнівка), «Спорт для всіх» м. Добропілля, м. Білозерськ, м. Новодонецьк, м. Краматорськ, Слов’янський р-н, м. Слов’янськ, Олександрівський р-н, м. Мирноград, Покровський р-н.
   Переможцями стали:  спортсмени м. Новодонецьк, які посіли І місце,  ІІ місце посіла команда «Возрождение» с. Ганнівка (вихованці КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради), ІІІ місце вибороли футболісти Слов’янського району. За зайняті міста команди-переможці отримали кубки, грамоти, медалі. Тренери та їх вихованці висловлюють подяку організаторам змагань та спонсору Каплунову С.О. за чудову зустріч і сподіваються на подальшу співпрацю.

Шукати в на сайті