Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 2 жовтня 2017 р.

у Авдіївці відновили 68 приватних будинків

У Авдіївці 68 приватних будинків, які були пошкоджені внаслідок обстрілів російсько-терористичними військами, відновлено, на 7 об’єктах зараз проводяться ремонтні роботи. Голова облдержадміністарції Павло Жебрівський перевірив якість робіт на відновлених будинках та побував на 7 об’єктах, де триває ремонт.
Як вже зазначав очільник області, ремонтні бригади, сформовані з числа співробітників ДСНС, працюють з 5 серпня.
“Щоб до морозів полагодити людям пошкоджене житло, з обласного бюджету виділили кошти на будівельні матеріали; частину необхідного дають і міжнародні організації, зокрема, Червоний Хрест”, – повідомив Павло Жебрівський. Також очільник області поставив перед військово-цивільною адміністрацією Авдіївки та ремонтними бригадами задачу: там, де у будівлях мешкають літні люди, яким нікому допомогти, ремонтувати комплексно – не лише відновлювати пробиті уламками дахи, фасади, склити вікна, а й проводити внутрішні роботи. 


Шукати в на сайті