Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 2 жовтня 2017 р.

У Жованці внаслідок нічного обстрілу згорів приватний будинок

У селищі Жованка поблизу лінії розмежування вночі згорів приватний будинок. Пожежа сталась внаслідок обстрілу з боку проросійських бойовиків.За словами голови Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського, обстріл почався приблизно об 23.00. У дах одного з житлових будинків влучила трасуюча куля, внаслідок чого розпочалась пожежа, яку не змогли приборкати. Під час обстрілу у будинку знаходилось двоє людей – чоловік та жінка.
Голова військово-цивільної адміністрації Зайцевого Володимир Весьолкін повідомляє, що наразі вирішується питання про евакуацію жильців постраждалого будинку або про їх тимчасове розміження у родичів до відновлення помешкання.

Шукати в на сайті