Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 3 жовтня 2017 р.

Відбудований міст та автодорогу відкрили сьогодні у місті Селидове

Сьогодні, 3 жовтня у місті Селидове відбулось відкриття після капітального ремонту моста і автодороги по вул. Героїв праці. Збудували міст через річку Солона ще в далекому 1949 році і за словами місцевих мешканців цей міст був просто необхідний для міста, спочатку він був дерев’яний, а в 1961 його розширили й поклали асфальтове покриття, більше капітальних робіт цей міст не бачив.
Голова облдержадміністрації Павло Жебрівський привітав присутніх та зазначив, що станом на сьогодні вже відновлено три мости, які були понищені війною, але необіхдно також відбудовувати і ті об’єкти, на яких раніше нічого не робилось. «Загалом до кінця року ми плануємо відремонтувати дванадцять мостів, з них три дуже важливих – Бахмут, Соледар і от Селидове, інші дев’ять – невеликі мости, але не менш важливі для місцевих мешканців. У нас ще багато роботи в області, але важливо розуміти, що це все наша відповідальність», – підсумував очільник області.
Роботи по реконструкції й оновленню моста та ділянки дороги виконувала підрядна організація ТОВ «Олександрія Кепітал» з міста Київ, вартість проекту згідно ПКД 6 млн 949 тис. 288 гривень за договором підрядник дає гарантію 10 років на експлуатацію. Також цікавинкою цього мосту є те, що тут були встановлені фільтри вітчизняного виробництва на стічний водовідвід мосту, тож тепер реактиви, сіль, бруд, нафто-паливні матеріали і гума з дорожнього полотна не будуть потрапляти в річку і забруднювати її.



Шукати в на сайті