Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

Голова райдержадміністрації прозвітував про проведену роботу

17 лютого 2017 року в залі засідань голова районної державної адміністрації Дмитро Кірносов відзвітував перед громадськістю про проведену роботу у 2016 році та завдання на 2017 рік. У звіті взяли участь сільські, селищний голови, керівники районних служб, установ та організацій, громадськість району, преса. Дмитро Олександрович під час своєї доповіді зазначив, що основними завданнями на 2016 рік було забезпечення соціальних стандартів, стабільної роботи діючих підприємств у всіх галузях економіки, наповнення бюджетів всіх рівнів, освоєння коштів по інфраструктурних проектах, стабільне функціонування системи охорони здоров’я, освіти, культури та всіх галузей, які мають забезпечити належний рівень життя мешканців регіону.
Керівник району доповів про обсяг реалізації промислової продукції району, стан промисловості, реалізацію інвестицій, ремонт доріг загального користування, сільське господарство, доходи та видатки районного бюджету, електронні закупівлі «Prozzoro», соціальний захист громадян, зайнятість населення, стан освіти, медицини та культури, розвиток спорту та молодіжної політики, соціальну роботу, роботу з громадськістю, основні завдання на 2017 рік.
Надалі голова РДА озвучив план роботи на 2017 рік. Серед основних напрямків: створення умов для залучення інвесторів у район, продовження ремонту доріг, реалізація інвестиційних проектів, ефективне використання земель сільськогосподарського призначення та водних об’єктів через проведення аукціонів, продовження роботи по об’єднанню територіальних громад, забезпечення транспортного сполучення населених пунктів району з містом Добропілля (відсутність перевізників через нерентабельність автобусних маршрутів), тощо.
Підводячи підсумки, очільник району відзначив, що все, що вдалося реалізувати у 2016 році, стало можливим завдяки підтримці голови районної ради, сільських та селищного голів, всіх начальників управлінь, відділів райдержадміністрації, організацій та установ району.
Наголосив також на необхідності подальшої співпраці органів виконавчої влади та місцевого самоврядування для забезпечення ефективного соціального-економічного та культурного розвитку району.
Презентація до публічного  звіту голови райдержадміністрації. 



Шукати в на сайті