Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 4 березня 2016 р.

Учать делегації району в обласному святі з нагоди 8 Березня


Напередодні 8 березня Донецька облдержадміністрація спільно з Бахмутською міською радою влаштували святковий концерт для жінок з усієї області. Зі сцени міського центру культури і дозвілля ім. Є. Мартинова з привітаннями до прекрасної статі звернулись очільник області Павло Жебрівський і міський голова Бахмута Олександр Рева.
«Я бажаю, щоб кожен день був для вас святом, а ваші чоловіки дарували вам радість, спокій і благополуччя не тільки сьогодні, але й завжди. Українська жінка – це краса, мудрість, любов, але є ще категорія жінок, які до цих перелічених чеснот додали і мужність. Я хотів би, щоб ми привітали тих жінок-воїнів, які захищають Україну від російського агресора», - звернувся до присутніх голова Донецької облдержадміністрації.
Бахмутський міський голова Олексій Рева приєднався до привітань і відзначив: «Ваші професіоналізм, енергія і наполегливість необхідні в усіх галузях людської діяльності, вам підвладні будь-які висоти. Але жінка насамперед - це втілення краси, ніжності і материнства. Наш світ не може існувати без вашої доброти і ласки. Без вашої участі неможливе відродження і примноження духовності».
Павло Жебрівський вручив жінкам Донеччини цінні подарунки, почесні грамоти та подяки облдержадміністрації за плідну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня. Нагороди отримали працівниці облдержадміністрації, Збройних сил України, міських рад, райдержадміністрацій, волонтери та громадські активісти.
Серед нагороджених - голова Добропільської районної жіночої організації Наровілова Людмила Володимирівна.
Після урочистої частини творчі колективи міста привітали усіх жінок святковим концертом.

Шукати в на сайті