Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 18 березня 2016 р.

Продовжується моніторинг закладів культури району


Продовжуючи здійснювати моніторинг закладів культури району, сьогодні 18 березня начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Літвінова Ю.М. і директор районного культурно-методичного центру Неміш Л.Г відвідали Святогорівську сільську раду з метою перевірки діяльності Вірівського сільського будинку культури і Святогорівського міського будинку культури.
Було прослідкувано, як працівники закладів дотримуються графіку роботи у вечірній час, стан побутових приміщень, матеріально-технічне оснащення та ознайомилися з календарними планами роботи закладів культури на найближчий період.
В ході перевірки працівникам закладів культури вказано на недоліки, необхідність утримання приміщень у належному стані, наголошено на дотриманні трудової дисципліни та належному виконанні посадових обов’язків. Вирішенні питання з кадрового забезпечення. З метою покращення роботи установ культури такі перевірки будуть продовжуватись надалі.


Шукати в на сайті