Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 17 березня 2016 р.

«Коротко про головне…»


17 березня в рамках реалізації Програми підтримки та розвитку дитячої обдарованості «Надія Донеччини», в актовому залі відділу освіти райдержадміністрації пройшла VII районна дитячо-юнацька конференція в рамках МАН.

Тема конференції, яку запропонувала учасникам практичний психолог відділу освіти райдержадміністрації,організатор та ідейний натхненник всіх творчих і інтелектуальних заходів Л. Паращук, досить складна, цікава і дискусійна – «Коротко про головне…»
10 учасників, представників від всіх ЗОШ району, обрали для своїх презентацій цікаві теми, в яких намагалися висвітлити роль в житті людини кохання, друзів, грошей, здоров’я, відпочинку; який вплив на людину відіграють комфорт і побут, сімейні стосунки, що впливає на особистісний розвиток.
Хочеться відзначити, що всі роботи були підготовлені на високому рівні, учні провели велику підготовчу роботу, спілкувалися зі своїми однолітками, проводили опитування та анкетування, висловлювали свої думки, які відрізнялися сміливістю і відвертістю. Кращими визнані виступи випускниць Світлівської ЗОШ Лисої Софії, Шилівської ЗОШ Соловйової Аліни та учня 8 кл. Никанорівської ЗОШ Воронова Юрія.
Кожен учень отримав диплом учасника конференції та цінний подарунок – сувенірні чашки та атласні подушечки з національної символікою. А подарунки придбані за фінансової допомоги ПрАТ «Глини Донбасу» (директор І.Ткач) за сприянням ГО «Добре Поле» (голова Л. Марченко). Спасибі їм за можливість проведення такого чудового заходу!


Шукати в на сайті