Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 24 березня 2016 р.

Профілактична робота з молоддю


З метою удосконалення профілактичної роботи та соціального захисту дітей, оздоровлення ситуації у середовищі неповнолітніх, службою у справах дітей райдержадміністрації спільно з районним центром соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді було організовано зустріч учнів 6-11 класів Світлівської загальноосвітньої школи зі спеціалістами наркоамбулаторії та громадської організації «Твій шанс».
Залучені до такої консультативно – роз’яснювальної роботи спеціалісти донесли до учнів інформацію про шкідливі наслідки вживання наркотичних речовин та алкоголю, а також використали в роботі соціальну рекламу у вигляді листівок та плакатів. Таким чином в вищезазначеному заході прийняли участь біля 70 школярів.
Спільні заходи вищезазначених служб та організацій присвячені Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом, який відзначають 24 березня, та покликані, в першу чергу, сформувати у школярів активну протидію шкідливим звичкам, бажання вести здоровий спосіб життя.


Шукати в на сайті