Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 9 березня 2016 р.

«З диханням перших днів весни»



7 березня в Вірівському Будинку культури пройшов святковий концерт, присвячений жіночому Дню «З диханням перших днів весни». У концертній програмі взяли участь всі творчі колективи Вірівського БК: танцювальний "Артвояж", "Витівники", вокальний "Дзвіночки" (керівник Владимирова Оксана), "Співаночки", "Веснянка" (керівник Рязанцева Ірина), студія сольного співу "Гармонія", вокальний ансамбль "Мрія» Святогорівського МБК (керівник Юрій Рязанцев).
Концерт пройшов в атмосфері високого творчого польоту дитячих і дорослих колективів. Всі присутні в залі були приємно здивовані привітаннями чоловіків різного віку і чинів, їхніми признаннями в любові до жінки, які вони висловили в піснях, віршах і прозі.
Мами милувалися своїми дітьми, які оспівували в цей весняний святковий день своїх матусь, кожен по своєму.
Сюрпризом для вісх стало привітання піснею під гітару від військовослужбовців. До речі, військових в залі було немало. Вони згадували своїх дружин та подруг, сестер та матерів, які в це свято далеко від них.
Всіх присутніх привітали голова районної ради Тамара Бєлянкіна, заступник голови райдержадміністрації Наталья Перекотій, селищний голова Віктор Бєлянкін.
Концерт тривав близько 2 годин, в концертній програмі було представлено 18 номерів, взяли участь 50 виступаючих, в залі були присутні близько 230 глядачів.





Шукати в на сайті