Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 30 травня 2016 р.

Підведення підсумків семінар-наради лідерів

26-27 травня 2016 року на базі Добропільського районного центру еколого-натуралістичної творчості проходив семінар-нарада лідерів молодіжних, шкільних організацій Добропільського району у якому прийняли участь лідери з 9 шкіл району. Програма першого дня заходу була дуже насичена. Спочатку з молоддю працювала Паращук Л.М., п/психолог РМК відділу освіти райдержадміністрації з програмою «Лідер – це…». Мета програми була спрямована на розвиток лідерських якостей, роботі в групах та визначення власних рис характеру, що допоможуть займати лідерську позицію. Відвідавши Добропільський районний відділ ГУ ДСНС у Донецькій області, дітям розповіли про роботу пожежників, про способи гасіння пожежі та транспорт спеціального призначення, який використовують пожежники у своїй роботі.
Завітавши до Добропільського міського Центру дитячої та юнацької творчості, молоді активісти відкрили для себе багато цікавого. Вони мали змогу спробувати зіграти на музикальних інструментах, відвідати виставки картин, із захопленням поспостерігати за вокальними і танцювальними гуртками. Не обійшлося і без спортивних заходів. Лідери отримали можливість випробувати себе на скеледромі будинку культури ш. Добропільська. Про основи скелелазіння на штучній поверхні розповів директор БК, керівник громадської організації прихильників активного способу життя «Східний вітер» Гоголь О.М. Спеціалісти Добропільського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді провели акцію «Я за здоровий спосіб життя» та вручила інформаційні буклети. Увечері до молоді завітала голова районної ради Тамара Бєлянкіна. Тамара Миколаївна поспілкувалася з присутніми на тему лідерства, ролі молоді у розвитку села. Діти поділилися з головою своїми враженнями від заходу та разом визначили основні напрямки співпраці молодих лідерів з місцевими депутатами. Наступного дня Колєснік Г.А., відома майстриня району, провела майстер-клас із виготовлення квітів-троянд з гофрованого паперу. Висловлюємо щиру подяку генеральному директору ПрАТ «Глини Донбасу» Ігорю Васильовичу Ткач, голові районної громадської організації «Добре поле» Марченко Любов Олександрівні за надану матеріальну допомогу для проведення заходу та всім іншим, хто брав участь в організації та проведенні. Для підведення підсумків нашої зустрічі завітала заступник голови райдержадміністрації Н.П. Перекотій. Вона привітала учасників та нагородила грамотами за активну участь у заході. Діти отримали фото на згадку та подарунки. Лідери-учасники та всі, хто приймав участь у заході щиро дякують генеральному директору ПрАТ «Глини Донбасу» Ігорю Васильовичу Ткачу, голові районної громадської організації «Добре поле» Марченко Любов Олександрівні, що вони вже не перший рік надають юним лідерам можливість взяти участь у заході. З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі. 





Шукати в на сайті