Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 16 травня 2016 р.

«Матусина вишня в саду»


15 травня у Володимирівському сільському будинку культури Октябрської сільської ради відбулася святкова концертна програма до Дня сім’ї під назвою «Матусина вишня в саду». До святкування приєднався Добропільський центр соціальних служб сім’ї, дітей та молоді під керівництвом Оксани Родіонової. Були проведені акції, бесіди проти насилля над жінками «Не мовчи і тобі допоможуть».
Григорій Заварзін дуже зацікавив присутніх виконуванням віршів «Мати чекає сина», «Не запізнитись би», потім разом з Надією Кириловою вони заспівали пісню «Живе матуся на селі». Від колективу «Перлини Володимирівки» пролунала пісня про матусю, від якої майже у всього залу на очах були сльози. Усі діти села Володимирівка разом з батьками прийняли активну участь у підготовці до свята.  Наприкінці свята багатодітні сім’ї Попових та Ястрембовичів були нагороджені пам’ятними подарунками.





Шукати в на сайті