Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 10 травня 2016 р.

Перемога одна на всіх


9 травня в Вірівському сільському Будинку культури відбувся святковий концерт до Дня Перемоги. Всіх присутніх зі сцени привітали секретар Святогорівської селищної ради Т.А.Авраменко та начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації О.П.Андрійченко, побажавши мирного неба, здоров’я і благополуччя.
Самодіяльні аматори закладу культури подарували глядачам тематичний ретро-концерт, в якому прозвучали вірші і пісні про війну, кожне поетичне слово яких озивалося в серцях особливим болем і скорботою. Розпочали дійство літературно-музичною композицією, яка передала усю гамму почуттів, що переповнювали душі захисників та їх рідних у ті тяжкі воєнні часи. А потім, як звісточки з фронту, пролунали пісні про війну у виконанні Юрія, Ірини та Євгенії Рязанцевих, Світлани Каніболоцької, Марини Шпоняк, Сергія та Дарини Блашнікових, та дитячих колективів «Дзвіночки» «Веселые ребята». Пісні, що завжди супроводжували солдата в поході, на привалі, а іноді і в бою, і сьогодні не втрачають своєї ваги. Їх пам’ятають і співають не менш трепетно. Саме так вони прозвучали у виконанні народного аматорського колективу „Веснянка”, вокального ансамблю «Співаночки».




Шукати в на сайті