Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 23 травня 2016 р.

Спортивні досягнення державних службовців Добропільського району


20 травня 2016 року команда держслужбовців Добропільського району прийняла участь в обласних фінальних змаганнях спартакіади серед державних службовців Донеччини у м. Слов’янську. У склад команди входили працівники райдержадміністрації, Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області, управління соціального захисту населення та фінансового управління райдержадміністрації.
Змагання проходили по таких видах спорту: шашки, шахи, настільний теніс, волейбол та міні-футбол. Азарт, веселий настрій та дружня атмосфера ні на хвилину не залишали нашу команду. Серед 9 команд державних службовців Донецької області наш район посів ІV місце в загальнокомандному заліку. В особистому заліку змагань з настільного тенісу серед чоловіків Рак В., головний спеціаліст сектору адміністрування і захисту інформаційно-аналітичних систем Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області, посів почесне ІІІ місце. Команда футболістів принесла району ІІ місце. Ступака А., завідувача юридичного сектору Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області, відмітили, як кращого гравця турніру та нагородили футбольним м’ячем. Вітаємо команду за її досягнення та висловлюємо подяку тим, хто надав допомогу і можливість спортсменам-держслужбовцям прийняти участь у спартакіаді.




Шукати в на сайті