Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 16 травня 2016 р.

Моніторинг закладів


Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Літвінова Ю.М. разом з працівниками районного культурно-методичного центру і районної бібліотеки з робочим візитом відвідали Ганнівський сільський будинок культури і Ганнівську сільську бібліотеку.
Мета поїздки – перевірка роботи клубного закладу, надання методичної та практичної допомоги в роботі клубних працівників. Ознайомилися з документацією, що ведеться клубними працівниками. Йдеться про журнали обліку роботи закладу, планування та обліку роботи колективів самодіяльної художньої творчості, роботи клубів за інтересами, обліку матеріальних та технічних засобів тощо. Було також звернуто увагу на правові установчі документи, що повинні бути в клубному закладі. Обговорено питання з організації проведення на території Ганнівського СБК районного свята «Відкрий Європу для себе» приуроченого до Днів Європи в Україні.

Шукати в на сайті