Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 14 квітня 2017 р.

Соціальне партнерство в дії

Сьогодні, 14 квітня 2017 року, соціальні робітники Добропільського територіального центру соціального обслуговування отримали 8 нових велосипедів. Цей вид транспорту вкрай необхідний для підвищення якості надання послуг інвалідам громадянам, похилого віку і яким тепер забезпечені усі соціальні працівники. Адже, як правило одним соціальним працівником обслуговуються жителі декількох сіл району.
Придбання велосипедів здійснено в рамках угоди про соціальне партнерство між Добропільською райдержадміністрацією, Добропільською районною радою та глино-добувними підприємствами ПАТ «Веско», ПАТ «Дружківське рудоуправління», ПрАТ «Огнеупорнеруд».
Голова райдержадміністрації Кірносов Д.О. та заступник голови районної ради Стрепоченко І.П. висловили слова вдячності керівникам глинодобувних підприємств за сприяння у вирішенні соціальних питань і висловили надію, що це полегшить нелегку, але таку необхідну працю соціальних робітників.
Голова райдержадміністрації особисто подякував голові районної ради Бєлянкіній Т.М. і її заступнику Стрепоченко І.П. за порозуміння та керівникам глинодобувних підприємств Ткачу І.В., Цимарману Є.В. і голові ГО «Добре поле» Марченко Л.О. за фінансову підтримку, в цей нелегкий час.


Шукати в на сайті