Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 13 квітня 2017 р.

У РАЙОНІ РОЗКВІТЛО ПИСАНКОВЕ ДЕРЕВО

В переддень Великодніх свят біля будівлі Добропільської районної ради відбулася акція «Писанкове дерево». Прикрашання великодніх дерев – європейська традиція, до якої цього року ми долучилася вперше.
До акції були залучені всі бажаючі.  Роботи прибули до районного центру з усіх куточків району та створили тут  неймовірну атмосферу.
Дерево розквітло великою кількістю  писанок – від найменших до великих, які власноруч виготовили працівники соціальної сфери, вихованці навчальних закладів сільських рад району. Представлено різні техніки оздоблення пасхальних яєць.

Шедеври, створені руками працівників управлінь та відділів районної ради і райдержадміністрації, також знайшли своє місце на дереві.

«Цікаво творити дива власними руками. Це заняття дуже захоплює», - наголосила Ірина Стрепоченко, заступник голови районної ради, яка разом з Дмитром Кірносовим, головою райдержадміністрації та його першим заступником Олексієм Стебелем, приєдналася до прикрашання дерева. Всі охочі також могли приєднатися до створення Писанкового дерева, придбавши писанки на виставці – ярмарку «Великоднє диво», організованому відділом культури і туризму райдержадміністрації.
Сподіваємося, що «Писанкове дерево» пустить коріння на Доброму Полі.
Джерело посилання: Добропільська рвайонна рада






З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаємо!
Жити в радості й любові від душі бажаємо!
Запашною нехай буде Великодня Паска
до віку буде з Вами світла Божа ласка!
Хай Божа матір Вас охороняє,
А Дух Святий здоров'я посилає.
Господь дарує Ангела з небес!
- Христос Воскрес!
- Воістину воскрес!

Шукати в на сайті