Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 26 квітня 2017 р.

«Чорнобильська трагедія у наших серцях»

Сьогодні минає 31 рік, з того трагічного моменту, коли 26 квітня 1986 року сталась техногенна, гуманітарно-екологічна катастрофа світового масштабу - аварія на Чорнобильській атомній електростанції. Україна та Європа досі долають наслідки цієї катастрофи, які були б ще більшими і страшнішими, якби не людський подвиг та відвага, які є неоціненними. Подвиг ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи – приклад мужності та героїзму…
Сьогодні, згадуючи ті страшні трагічні події, ми вшановуємо людей, які своєю працею, мужністю, ціною свого здоров’я і життя змогли подолати страшну катастрофу, яка сколихнула нашу країну вночі 26 квітня 1986 року вибухом на Чорнобильській атомній електростанції. Без минулого немає майбутнього. Ми завжди пам’ятатимемо подвиг героїв-ліквідаторів, яких ми вже звично називаємо чорнобильцями, їх самовідданість та самопожертву. Низько схиляємо голови перед неоціненним людським подвигом, мужністю, героїзмом, відвагою ліквідаторів, серед яких були і добропільці, які не думали про нагороди, відзнаки, не ховалися за спини товаришів, навіть почасти не усвідомлюючи, на яку особисту небезпеку наражалися. 
Біля пам’ятного знаку ліквідаторам Чорнобильцям зібралися керівники управлінь, устнов, організацій, відділів райдержадміністрації щоб вкотре згадати уже про 31-ту річницю Чорнобильської трагедії.
Голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов та голова районної ради Тамара Бєлянкіна звернулися зі словами подяки за спасіння від чорнобильського лиха. 

Учасники хвилиною мовчання вшанували пам`ять усіх загиблих та померлих, хто врятував світ від техногенної катастрофи. Слава живим героям-чорнобильцям та світла пам’ять тим, хто передчасно пішов із життя внаслідок цієї трагічної аварії. 









Шукати в на сайті