Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 20 квітня 2017 р.

«ГУМАНІТАРНА МІСІЯ»

На території району відбулась 4-а гуманітарна місія Міжнародного Благодійного фонду «Карітас» м. Краматорська (директор Іванюк В.Ф.) за проханням і зверненням територіального центру обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району (директор Болотова М.С.).
Адресна гуманітарна допомога ( гігієнічні набори, миючі засоби, продукти харчування) на суму 17712 грн у селах:
Ганнівка (2); Грузьке (2); Золотий Колодязь (1); Кутузівка (1); Шахове (2); Володимирівка (1); Новий Донбас (3); Світле (3); Красноярське (3); Криворіжжя (4); Завидо-Кудашеве (2); Кам’янка (4); Святогорівка (6); Вірівка (2); були надані 36-ти особам похилого віку – найбільш незахищеним верствам населення, одиноким, одинокопроживаючим громадянам, інвалідам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома терцентру та мають найменшу пенсію.
Сьогодення, на жаль, викликає потребу звернути увагу та допомогти такому прошарку суспільства, як люди літнього віку. 
Ми, разом з громадськістю району, щиросердечно дякуємо МБФ «Карітас» та колективу, який очолює Іванюк В.Ф. за піклування і партнерство, за значну суттєву підтримку. Бажаємо щастя безмежного, здоров’я міцного на благо людей в ім’я майбутнього рідної держави.






Шукати в на сайті