Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 14 квітня 2017 р.

Свято для малечі

На передодні свята Великодня у Світлівському будинку культури службою у справах дітей райдержадміністрації було проведено свято, у якому взяли участь діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування та діти, які опинилися в складних життєвих обставинах. 
З нагоди великого Воскресіння Христового учні Світлівської школи протягом місяця готували у «Творчій майстерні» подарунки, щоб привітати своїх друзів з цим великим святом. 
Вітання супроводжувались співом українських пісень у виконанні талановитих дітей Світлівського будинку культури.  Після концерту усі діти отримали Великодні кошики зі смачною пасхої, крашанками та вітальні листівки. Малеча була дуже задоволена подарунками.






Шукати в на сайті