Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 21 листопада 2016 р.

Шановні земляки!

  
                                                                                     Щиросердно вітаю вас з Днем Гідності та Свободи!
Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.
Сьогоднішній день – це незаперечний доказ відродження Української нації, нашої держави. Це підтвердження того, що події на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній й незалежній Україні.
Нині ми йдемо шляхом свободи й верховенства права, і ми не повинні схибити, маємо гідно відповідати на всі виклики часу. Закликаю вас до миру, порозуміння й згуртованості. Зичу віри у краще майбутнє нашої країни, нашої рідної Добропільщини!

З повагою
Голова райдержадміністрації                                                                              Д.О. Кірносов

Шукати в на сайті