Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 22 листопада 2016 р.

Розпочато співбесіди з питань соціально-економічного розвитку місцевих рад


Голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов розпочав проведення співбесід з сільськими головами з питання виконання програми соціально-економічного розвитку району у 2016 році та надання пропозицій на 2017 рік. 
Сьогодні, 22 листопада, відбулися співбесіди з Святогорівським селищним та Нововодянським сільським головами. 
Участь в робочій нараді прийняли заступники голови райдержадміністрації Олександр Баранник та Наталя Перекотій, керівник апарату райдержадміністрації Василь Перейма,начальник фінансового управління Валентина Тітова, заступник начальника управління Держгеокадастру у Добропільському районі Сергій Зоц, бухгалтери сільських рад. 

В ході засідання проведено аналіз роботи кожної сільської ради. Проаналізовано стан виконання та шляхи наповнення бюджетів всіх рівнів, розглянуто питання соціально-економічного розвитку сільських рад. 
В ході зустрічей були обговорені питання, що стосувались вирішення нагальних проблем: ремонту доріг, контролю за використанням земельних ділянок, ведення господарської діяльності без реєстрації, обговорення стану сплати орендної плати за невитребувані паї, соціального захисту та об’єднання територіальних громад. 
Керівники місцевих рад висловили своє бачення щодо формування програми економічного і соціального розвитку підвідомчих територій та місцевих бюджетів. 
Тривала ділова конструктивна розмова дозволила сформувати попередній перелік об’єктів соціальної сфери та завдань, що потрібно здійснити в 2017 році. Згодом, всі пропозиції будуть проаналізовані та винесені на розгляд депутатів районної ради. 
Голова райдержадміністрації націлював керівників сільських рад на вирішенні проблем за допомогою активної співпраці з громадою, інвесторами та участі в різноманітних вітчизняних конкурсах з місцевого розвитку.

Шукати в на сайті