Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 7 листопада 2016 р.

Послуги служби зайнятості у новому зручному форматі

Умови сьогодення вимагають від людей, що не мають роботи, прикладання максимальних зусиль для її пошуку, особливо гостро це питання постає серед безробітних переселенців.  З метою підвищення ефективності працевлаштування та само презентації клієнтів служби зайнятості спеціалісти Добропільського міського центру зайнятості впроваджують нові інноваційні форми роботи – проведення online-співбесід з роботодавцями, створення і розміщення відеовакансій та відеорезюме шукачів роботи на веб-порталі Донецької обласної служби зайнятості, сторінці центру зайнятості на Facebook.
Так, в рамках відзначення Дня працівника соціальної сфери 3 листопада 2016 року Добропільський міський центр зайнятості долучився до проведення презентації підприємства ПАТ "Дніпропетровський агрегатний завод» в режимі онлайн співбесіди.  Мешканці міста Добропілля та Добропільського району (19 осіб) отримали змогу прослухати інформацію про потребу кваліфікованих кадрів: "токар", "слюсар з ремонту обладнання","фрезерувальник", "слюсар з ремонту електрообладнання станків", "шліфувальник". Цікаво було й те, що підприємство надає можливість  навчання за  вищезазначеними професіями. Усі учасники заходу оцінили переваги сучасного сервісу.

Шукати в на сайті