Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 7 листопада 2016 р.

Таланти Добропільщини знов перші!

5 листопада 2016 року в палаці культури шахти «Добропільська» відбулось грандіозне шоу талантів «Зоряне поле», яке було проведено за фінансової підтримки Добропільської міської ради та ТОВ «ДТЕК «Добропіллявугілля». Протягом жовтня оргкомітет талант-шоу проводив кастинги в Добропіллі, Білицькому, Білозерському та Новодонецькому. Серед бажаючих випробувати свої сили були не лише мешканці Великого Добропілля і Добропільського району, а і гості з сусідніх  районів. У фінал вийшли 30 учасників різних рівнів підготовки та вікових категорій. Прийняли участь і мешканці Добропільського району, доводячи вкотре, що Добропільщина багата талантами.
 Номери фіналістів вражали, глядачі з нетерпінням чекати продовження. Кожен талант неповторний, особистісний і важко було передбачити, як розподіляться призові місця. А визначали переможців шановні члени журі: Вікторія ДАРЕВИЧ — музикант, співачка, артдиретор фестивалю авторської бардовської пісні «Я вольный ветер»; Андрій ГОНЧАРОВ — проектний менеджер громадської організації «Центр муніципального розвитку м. Добропілля»; Вікторія ПАНЮШКІНА — керівник зразкової студії сучасної хореографії «Свой стиль» з міста Мирноград; Наталя ЧУДНЕНКО—бренд-шеф арт-кафе «Фієста» м. Краматорськ. Присутні глядачі також мали змогу обрати свого переможця — проголосувати за найбільш вподобаного виконавця в холі палацу культури.  
Приз глядацьких симпатій отримав Віктор Недашковський (с. Ганнівка) — художник, який написав чудовий пейзаж прямо на сцені.
Перше місце та 2000 гривен отримали народний вокальний ансамбль «Камертон» Світлівського БНТ. Головну нагороду — Гран-Прі та 10 тисяч гривень отримала учениця 5 класу Ганнівського ЗОШ Єрьоменко Анастастасія. Дівчинка самостійно навчається співу та виконала складну пісню акапельно.
Бажаємо переможцям здоров’я, творчих досягнень та нових звершень.



Шукати в на сайті