Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 1 листопада 2016 р.

Оперативна інформація про епідемічну ситуацію з грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій в Добропільському районі

Рівень захворюваності в епідсезон 2016–2017 років майже на 29 % перевищує минулорічні показники аналогічного періоду. У нинішньому епідсезоні в Добропільському районі вже зареєстровано 280 хворих на грип та ГРВІ. За період з 3 по 31 жовтня за оперативними даними структурних підрозділів КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» перехворіло 1,7 % населення. Діти віком до 17 років становлять 80 % від загальної кількості захворілих. 
За минулий звітний тиждень темп приросту захворюваності зростає як серед дорослих, так і серед дітей, проте показники не перевищують епідемічних порогів. Найвищий показник захворюваності на грип та ГРВІ зареєстровано в Добропільській – 3105,9 ( 56 випадків), найменший – Світлівській амбулаторіях – 609,1 (12 випадків) на 100 тис. населення. 
Медичні працівники КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» попереджають, що якщо Ви помітили у себе симптоми, характерні для ГРВІ (нежить, кашель, біль у горлі, головний біль, слабкість), необхідно негайно звернутися до лікаря. Якщо ж дотримуватися простих правил, то шанси вберегтися від захворювання збільшуються в рази.


Шукати в на сайті