Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 24 листопада 2016 р.

Епоха імені Тебе

Робота відділу освіти Добропільської райдержадміністрації направлена на розвиток і модернізацію позашкільної освіти, створення ефективної системи визначення та реалізації талантів дітей, підтримки і творчих, інтелектуальних і спортивних досягнень, удосконалення виховної роботи з дітьми та організації дозвілля дітей Добропільщини. Яскравим прикладом цього став районний конкурс серед юних журналістів «Епоха імені Тебе», який відбувся 24 листопада у відділі освіти Добропільської райдержадміністрації. Творчим наставником і організатором цього конкурсу, як завжди, була Лілія Паращук, практичний психолог районного відділу освіти.

В конкурсі прийняли участь 6 команд шкільних газет. Вперше в такому конкурсі приймала участь команда Нововодянської школи І-ІІ ст., презентувавши свою газету «ДОПІНг».
Програма конкурсу розпочалась презентацією редакційних колективів шкільних газет.  
Що залишає після себе фотограф, який визнаний «великим». Фотографії, які залишились у пам’яті людства. В конкурсі фотокореспондентів «Місяць повних комор» були представлені фотографії осіннього врожаю рідного краю. 
Одним із завдань конкурсу було створення макету «Міста мрії» - з підручних засобів потрібно було за встановлений час створити макет міста своєї мрії і захистити проект. 
В творчому завданні потрібно було вийти на вулицю і взяти інтерв’ю у пересічних громадян на тему «10 складових мого успіху».
Ми вітаємо переможців конкурсу юних журналістів «Епоха імені Тебе» шкільні газети «ХВИЛИНКА» Святогорівської ЗОШ та «ШКОЛЯРІЯ» Світлівської ЗОШ.
Почесне II місце розділили між собою шкільні газети «Зебра» (Золотоколодязька ЗОШ) та «Веселка» (Криворізька ЗОШ).
З невеликим розривом в балах, III місце зайняли редакції газети «Пятидневка» (Ганнівська ЗОШ) та «ДОПІНг» (Нововодянська ЗОШ).
Щиро вдячні за підтримку шановному журі конкурсу -  журналісту міськрайонної газети «Новий шлях» Рубан Яні, голові ГО «Добре Поле», координатору благодійної діяльності ПрАТ «Глини Донбасу» Л. Марченко та завідувачу сектору з питань внутрішньої політики та організаційної роботи райдержадміністрації І.Дяк.
Особлива вдячність за особисту участь в реалізації програми підтримки та розвитку дитячої обдарованості «Надія Донеччини» координатору з благодійної діяльності ПрАТ «Глини Донбасу», голові районної громадської організації «Добре Поле» Марченко Любові Олександрівні. Конкурсанти були нагороджені призами, дипломами, отримали цінні консультації для подальшої творчості, слова захоплення за талановитість.
Хочеться побажати всім учасникам конкурсу, щоб Любов і Сила допомогли перебороти Страх і Біль, які можуть  трапитися на їхньому життєвому шляху.






Шукати в на сайті