Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 8 грудня 2017 р.

Засідання районної комісії

8 грудня 2017 року під головуванням голови райдержадміністрації Дмитра Кірносова, за ініціативи в.о. начальника Добропільської об’єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Донецькій області Івана Якуніна відбулося засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, забезпечення податкових та інших бюджетних надходжень, страхових внесків до Пенсійного фонду України та запобігання неплатоспроможності.
Розглянуто такі питання: 
- щодо легалізації осіб, які обробляють земельні ділянки (паї) свої, членів сім’ї та родичів самостійно, але не зареєстровані як фізичні особи – підприємці із запрошенням сільських рад, які раніше не були заслухані з цього питання;
- щодо погашення боргу по фізичним особам – підприємцям та громадянам.

Шукати в на сайті