Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 8 грудня 2017 р.

Золотоколодязянська ЗОШ – територія гідності і прояву найвищих патріотичних почуттів

В Золотоколодязянській ЗОШ І-ІІІ ступенів 7 грудня відбувся районний захід для педагогічних працівниківл за темою «Національно-патріотичне виховання, як пріоритетний напрямок сучасної школи»
Сьогодні в умовах глобалізації стало модним вважати себе космополітом, тобто людиною, яка вважає своєю Батьківщиною цілий світ. В Золотоколодязянській школі думають інакше. На підтвердження того 7 грудня 2017 року, коли відбувся районний захід, стало справжнім святом патріотів і для патріотів - військовослужбовців, учасників АТО – випускників школи, представників закладів загальної середньої освіти району, жителів с.Золотий Колодязь. Натхненний ідеями нещодавно проведеної обласної науково-практичної конференції «Досягнення та виклики національно-патріотичного виховання в регіоні», педагогічний колектив Золотоколодязянської школи поділився досвідом роботи з теми «Національно-патріотичне виховання, як пріоритетний напрямок сучасної школи».

До аналізу діяльності закладу з цього питання чимало зусиль доклала заступник директора з навчально- виховної роботи Ляментовська І.С. Захід проведений 3-ма блоками:
- презентація досвіду з національно-патріотичного виховання;
- флеш-моб «Я люблю Україну», який створили учні та педагоги;
- реалізація проекту «Хай в серці кожної дитини живе любов до України».
Все це відбувалося в школі та сільському будинку культури. За сценарієм було привітання військовослужбовців словами та караваєм на сцені. А на сцену воїни піднімалися разом з учнями парами. На цей епізод всі присутні реагували, що називається, із сльозами на очах. Напередодні в школі оформлено масштабну виставку з декоративно-прикладного мистецтва, два об’ємні настінні постери в жовто-блакитних кольорах «Державна символіка» та «Герої Небесної Сотні». Використано також більше сотні кульок з гербом України та стилізоване серце із кульок.
Питання громадянської відповідальності, оновлення змісту виховної роботи з національно-патріотичного виховання, продовження традицій українського народу, формування історичної пам’яті, вираження патріотичного духу в співі та хореографії, залучення учнів та педагогів до всіляких акцій патріотичного спрямування, було головним в представлених матеріалах закладу. Як дихати – любити Батьківщину – величезним змістом були наповнені слова В.Сосюри протягом дня - бо так піднесено з патріотичними почуттями працюють і презентують свою роботу педагоги Золотоколодязянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, надихаючи учнів на любов до України власним прикладом, громадянською позицією під керівництвом талановитого педагога, сумлінного керівника закладу Солоп Оксани Володимирівни.

Ольга Булатова, методист Добропільського районного методичного кабінету








Шукати в на сайті