Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 12 грудня 2017 р.

« Приємне сусідство»

Так називався захід, який відбувся у Святогорівському МБК (директор Рязанцева І.С.) разом з територіальним центром соціального обслуговування надання соціальних послуг. Добропільського району (директор Болотова М.С.). Такою була тема  засідання жіночого клубу «Горлиця». Святковий настрій розпочався з вручення кожному присутньому квітки-ромашки. Ведуча Ірина Рязанцева  розповідала про сусідські відносини, добро, співпереживання, вміння ділити радість і горе, підтверджуючи слова Жан-Жака Руссо «Проти всього можна встояти, але не проти доброти». Запрошені давали відповіді на завдання вікторини, брали участь у ситуативних іграх, розповідали цікаві моменти сусідської допомоги.  В подарунок усі присутні отримали «Сусідські кулінарні рецепти», новорічні привітання з порадами родинного достатку, а ті, хто любить вирощувати кімнатні квіти, готувати солодощі, заготовки на зиму, робити покупки,  розповіли про свої звички та цікаві мандрівки  поУкраїні  та інших країнах світу.
Неперевершеними виявились  рими до слова «сусід»,  та гумор, що супроводжував коментарі.  За чашкою чаю, печивом, цукерками скоро промайнув час.  Наостанок з веселим настроєм жіночки на своїх ромашках залишили яскраві побажання та сподівання на наступну зустріч. Завідувач Святогорівською бібліотекою Віра Романченко представила книжкову виставку  «Здоров’я- скарб, цінуй його», яка стала прикрасою свята.  Проведено профілактичні бесіди на тему «Ознаки та симптоми цукрового діабету», «Техніка безпеки пішоходів в ожеледь». Велика подяка за матеріальну підтримку заходу ПрАТ «Глини Донбасу»- генеральний директор Ігор Ткач, голові ГО «Добре поле»- Любов Марченко. За практичну допомогу- колективу клубних працівників Святогорівського МБК, депутату Добропільської районної ради Рязанцевій І.С., медичниій сестрі Святогорівської амбулаторії Степановій С.А., в.о. головного лікаря КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Лінкіній Т.М.  Зустріч з представниками старшого покоління завжди надихає на нові задуми, творчість, справедливість, добро. Їх енергія, життєвий досвід,мудрість, батьківська ласка, щирість дає змогу вірити, що життя прекрасне…

Шукати в на сайті