Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 20 вересня 2016 р.

Добрими людьми повниться Добропільська земля


Шановні Ніно Миколаївно та Аліно Миколаївно!
Добропільська райдержадміністрація та  територіальний центр соціального обслуговування вітає Вас з ювілейними датами та оголошує подяку за співпрацю в підтримці соціального обслуговування громадян похилого віку. Хай доля щедро дарує Вам сили, здоров`я, творче натхнення, завзятість і віру у майбуття, хай поруч з Вами завжди знаходяться вірні, надійні рідні і друзі!
З нагоди 70-річного ювілею з Дня народження Ніни Миколаївни Лабзи відбувся вечір-портрет у Вірівському СБК. Ніна Миколаївна 42 роки трудового життя присвятила освіті, як викладач математики, більше 25 років – аматорському мистецтву, творчості, як учасниця народного самодіяльного колективу «Веснянка». Інтелігентність, активна життєва позиція відносно громадських справ ветеранської та жіночої організацій, готовність завжди прийти на допомогу, організуватись та провести заходи у селі – це риси, які притаманні Ніні Миколаївні. Любляча дружина, сама дорога онукам бабуся і найрідніша у світі синам мама. Ми пишаємось тим, що в соціальному обслуговуванні одиноких, непрацездатних громадян похилого віку у селі Вірівка терцентр має таку помічницю.
 За нескінченним столом з дарами осінньої пори року, на родовому подвір’ї з жіночою величавістю і безкрайньою радістю в очах зустрічала гостей в свій ювілейний День народження Аліна Миколаївна Сметаніна. Молода, завзята ,активна в громадському житті, як депутат районної ради, як волонтер, як завідуюча клубним закладом села Шевченко, як творча людина, яка любить народну пісню, шанує українські традиції та безмежно цінує добрі стосунки в громаді. Ми безмежно вдячні Аліні Миколаївні за сумісну роботу: організовані заходи і яскраві зустрічі, які відбулися у затишному і привітному сільському клубі у цьому та минулому роках з самими дорогими , заслуженими громадянами села – людьми похилого віку. 




Шукати в на сайті