Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 21 грудня 2016 р.

Перемога на обласному рівні!

11 грудня 2016 року на базі Краматорської української гімназії відбувся третій (обласний) етап конкурсу імені Петра Яцика.
До участі в ІІІ етапі цього конкурсу були запрошені учні Ганнівської, Світлівської, Золотоколодязянської та Святогорівської шкіл.
Учениця 5 класу Святогорівської ЗОШ І-ІІІ ст. Грицак Анастасія (вчитель С.В. Живило) нагороджена дипломом ІІ ступеня.

Дівчинка поринула в багатющий світ української мови, відчуває любов до рідної мови, розуміє її красу і необхідність для нашого життя.
Щиро бажаємо Анастасії міцного здоровя, успіхів у навчанні, мирного неба. Нехай твоє життя буде таким теплим, як сонечко, таким мелодійним, як спів пташок! Хай приходять ранки з добрими надіями, щоб завжди збувались твої задумки і мрії! 

Народ лише доти існує,
Допоки у нього є мова,
Яка у душі панує,
Співуча і калинова.
Допоки ти нею страждаєш,
Допоки ти нею кохаєш.


Шукати в на сайті