Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 15 лютого 2016 р.

15 лютого в райдержадміністрації відбулася чергова апаратна нарада при в.о. голови райдержадміністрації



В.о.голови райдержадміністрації Олександр Баранник, розпочинаючи нараду, привітав всіх присутніх з 27-ю річницею виведення радянських військ з Республіки Афганістан.Після цього керівники управлінь, структурних підрозділів доповіли про стан справ, про проблемні питання в своїх галузях. Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації О. Андрійченко доповіла про стан справ в галузі. Сільськогосподарські підприємства району приступили до підживлення озимих культур по мерзло – талому ґрунту.
Вже підживлено озимі на площі 2726 га, в тому числі 2000 га озимих на зерно і 726 га – озимого ріпаку. На наступному тижні планується проведення наради для керівників сільськогосподарських та фермерських господарств. Начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ О. Міргородський проінформував про проблемні питання в галузі ЖКГ. Олександр Баранник звернув увагу на проблемні питання в КП «Агрокомсервіс».
     Начальник фінансового управління В. Тітова розповіла про участь в семінарі з питань децентралізації влади, який відбувся в м. Дніпропетровську. Л.Гапич, начальник відділу освіти, проінформували про усунення проблемних питань, увага на яких наголошувалась на попередній апаратній нараді, а саме: опалення та утеплення Шилівської ЗОШ, придбання запчастини для шкільного автобусу, який підвозить школярів до Світлівської ЗОШ. По закінченню наради керівництвом району найважливіші питання було взято на контроль, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.

Шукати в на сайті