Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Твори добро




З 1 по 5 лютого 2016 року у Криворізькій школі Добропільського району проходив тиждень під гаслом «Твори добро». 5 лютого учні школи, педагогічний колектив організували і провели «Веселий ярмарок», де продавали домашню випічку. Це була благодійна акція на підтримку воїнів, які зараз захищають рідну Батьківщину.
       На кошти, отримані від продажу солодощів та випічки, вчителі та учні школи організували поїздку до бійців, які перебувають сьогодні у с. Вірівка. Чудовим подарунком для воїнів були кошики з домашньою випічкою, якої так не вистачає бійцям, та кошти, які діти зібрали від продажу своїх виробів на ярмарку.

                                                                                              За інформацією Криворізької ЗОШ



Шукати в на сайті